Erhverv


Privat

Få sparring og undervisning som leder eller virksomhed

Jeg tilbyder en række forskellige psykologydelser målrettet mod ledere og virksomheder. Du kan bl.a. få hjælp til: supervision, psykologydelser på konsulentbasis og kriminalitetspræventivt arbejde.


Hør mere


Supervision

Få supervision til situationer eller sager på dit arbejde, som du ønsker sparring, input og inspiration til. Jeg tilbyder både ledersupervision og samarbejdssupervision.


Den Motiverende Samtale

I den motiverende samtale får du hjælp til at synliggøre styrker og kompetencer. Du bliver styrket i troen på dine egne evner og finder selv frem til dine egne løsninger.


Konsultation

Ønsker du psykologydelser på konsulentbasis? Jeg tilbyder behandling af fx. stress, angst og depression. Inden for hjerneskadeområdet løser jeg opgaver som neuropsykologisk rehabilitering og neuropsykologiske udredninger


Kriminalitetspræventivt arbejde

Du kan få min hjælp til kriminalitetsforebyggende indsatser. Jeg arbejder ud fra principper, hvor ressourcer og indsatser bl.a. målrettes efter risikoen for tilbagefald og behov for hjælp. Mit arbejder bygger på RNR-principper.

Ønsker du sparring eller supervision med en autoriseret og metakognitiv psykolog i København?

Hvad end dit ønske eller udfordring er, at så er du mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker min hjælp. Du kan skrive til tina@haren.dk eller ringe til 20977329.

 

Psykolog Tina Haren

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller har spørgsmål på: tina@haren.dk eller 20977329.

Adresse

Jeg har kontor centralt i København samt i Tåstrup.

Få viden om

Supervision

Konsultation

Den Motiverende Samtale

Kriminalitetspræventivt arbejde


Facebook