Jeg er autoriseret psykolog med en toårig efteruddannelse i metakognitiv terapi, som er en evidensbaseret metode til behandling af bl.a. angst og depression.
Jeg har i en årrække arbejdet som neuropsykolog inden for neurorehabiliteringsområdet (hjerneskadeområdet), hvor jeg har arbejdet med patienter og pårørende.
Vi har en toårig efteruddannelse i metakognitiv teori og metode. Til april afslutter Tina dog endnu et års efteruddannelse – hvilket gør, at hun så kan kalde sig både level I og level II certificeret metakognitiv terapeut. Det betyder, at hun i endnu højere grad kan undervise andre professionelle i metoden.
For at kunne behandle med metoden kræves den toårige efteruddannelse, så vores undervisning skal betragtes som en introduktion til metoden.
Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009. Jeg startede min psykologkarriere på neurologisk afdeling på Glostrup Hospital. Her arbejdede jeg med personer med neurologiske lidelser og deres pårørende. I 2012 blev jeg autoriseret som psykolog. Fra 2014-2016 arbejdede jeg som psykolog ved demens- og hukommelsesklinikken på Rigshospitalet. Her arbejdede jeg med udredning og genetisk rådgivning.
Siden 2016 har jeg haft min egen praksis i Lyngby. I 2018 er jeg blevet færdig med min 2-årige efteruddannelse i metakognitiv terapi ved Adrian Wells og dermed blevet certificeret i metakognitiv terapi på level 1.
I 2020 bliver jeg færdig med overbygningen til den metakognitive terapi, og dermed certificeret i metakognitiv terapi på level 2, som er det højeste niveau af certificering, der kan opnås. Den metakognitive terapi anvender jeg til daglig i min praksis med god effekt til klienter med angst, stress og depression.
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har siden 2018 arbejdet selvstændigt som psykolog.
Jeg har arbejdet metakognitivt allerede på studiet og i 2019 blev jeg certificeret metakognitiv terapeut på level 1, efter at have taget min 2-årige efteruddannelse hos Adrian Wells.
Jeg brænder for metakognitiv terapi og tilbyder både individuel terapi og gruppeforløb. Jeg har god erfaring med at hjælpe mine klienter ud af angst, stress og depression samt OCD, søvnbesvær, og lavt selvværd.
Tina er yderst professionel og sjov formidler/underviser. Min oplevelse var at alle blev involveret gennem Tina’s evne til nærværende inddragelse af hendes kursister og samtidigt stille krav om bidrag. Det skaber respekt og ejerskab for egen læring. Så herfra er der kun den varmeste anbefaling. Deltagelse i Kurset var mens jeg var ansat i Gladsaxe kommune.
Tina er en engageret og meget vidende/givende underviser i “Den motiverende samtale”. Tina forstår at videregive sin undervisning, så alle bliver inddraget, og den enkelte hele tiden føler sig unik, bliver inddraget, forstået, så alle får den nødvendige viden med fra undervisningen . Tina er også supervisor, her er hun seriøs, overfor den profession hun superviserer, og som ledelse får vi tilbagemeldinger fra højt professionelle medarbejderne der siger at Tina forstår at højne deres faglighed.
Meget levende og veltilrettelagt undervisning i “Den motiverende samtale”. Kobler relevant til praksis, til stor glæde for deltagerne. Kan varmt anbefales.
Selvom Danmark forsigtigt er ved at åbne, er mange berørte af coronakrisen og har mere eller mindre isoleret sig.
Hvis man er vant til en travl hverdag, kan tiden i relativ isolation være en stor omvæltning. Især når det er uvist, hvor længe det varer.
Du kan læse hele artiklen og de gode råd til at håndtere ensomhed hos ‘Alt om Psykologi’ lige her: