OM OS

HVEM ER VI

Tina Haren

Cand. Psych. Aut.

Jeg er autoriseret psykolog med en treårig efteruddannelse i metakognitiv terapi, som er en evidensbaseret metode til behandling af bl.a. angst og depression.

Jeg har i en årrække arbejdet som neuropsykolog inden for neurorehabiliteringsområdet (hjerneskadeområdet), hvor jeg har arbejdet med patienter og pårørende. 

Jeg oplever i mit arbejde som psykolog, at mennesker rummer det, der skal til for at komme videre og få det bedre. Mit job er gennem et samarbejde funderet på accept og omsorg at stille skarpt på de ressourcer og strategier, du har, som kan hjælpe dig videre.

Uddannelser og kurser

  • Treårig efteruddannelse i Metakognitiv Terapi hos MCT-instituttet ved Professor Adrian Wells og Professor Hans Nordahl (2021).
  • Autoriseret psykolog (2018).
  • 5 dages kursus i Metakognitiv Terapi (CEKTOS, 2016).
  • Advanced kursus i Motivational Interviewing og forskningen bag Motivational Interviewing ved professor i psykologi Theresa Moyers (SDU, 2016).
  • Gennemført trænerkursus i Den Motiverende Samtale og Medlem af Motivational Interviewing Network of Trainers (MINT) (Berlin, 2015).
  • MITI 4 feedback kursus (MIC Lab, Stockholm 2015).
  • ICMI, Amsterdam (2014).
  • MITI feedback kursus, Karolinska Instituttet (2014).
  • Superviseret af Gregers Rosdahl (2014).
  • Cand.Psych., Københavns Universitet (2008).
  • Bachelor Psych., Westminister London (2006).

Ansættelser

  • Psykolog, underviser og konsulent hos haren.dk (2016 – ).
  • Psykolog og underviser hos Kriminalforsorgen (2016 – 2018).
  • Psykolog, underviser og konsulent hos denmotiverendesamtale.dk (2014 – 2016).
  • Neuropsykolog, Hvidovre Hospital (2008 – 2014).
  • Konsulent, Kriminalforsorgen (2007 – 2008).

Faglig baggrund

Vi har en treårig efteruddannelse i metakognitiv teori og metode. Det betyder, at vi må kalde os  level II certificerede metakognitiv terapeuter. Det betyder, at vi må og kan undervise andre professionelle i metoden.

For at kunne behandle med metoden kræves den toårige efteruddannelse, så vores undervisning skal betragtes som en introduktion til metoden.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Maria Bang

Cand. Psych. Aut.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009. Jeg startede min psykologkarriere på neurologisk afdeling på Glostrup Hospital. Her arbejdede jeg med personer med neurologiske lidelser og deres pårørende. I 2012 blev jeg autoriseret som psykolog. Fra 2014-2016 arbejdede jeg som psykolog ved demens- og hukommelsesklinikken på Rigshospitalet. Her arbejdede jeg med udredning og genetisk rådgivning.

Siden 2016 har jeg haft min egen praksis i Lyngby. Jeg blevet færdig med min 3-årige efteruddannelse i metakognitiv terapi ved Adrian Wells og dermed blevet certificeret i  metakognitiv terapi på level II.

Den metakognitive terapi anvender jeg til daglig i min praksis med god effekt til klienter med angst, stress og depression.

Zinaida Riisfeldt

Cand. Psych. Aut.

Jeg er autoriseret psykolog og certificeret metakognitiv terapeut på det højeste uddannelsesniveau, der kan opnås på området (MCTI® certificeret level II). Jeg er uddannet af professor Adrian Wells, der er skaberen af terapiretningen.

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter, med at opnå mere livsglæde og overskud i deres hverdag. Hos mig kan du både arbejde med personlig udvikling og med diagnosespecifikke udfordringer, som angst, depression, stress, ptsd og ocd.

Personlig udvikling er både for dig, der gerne vil opnå et bestemt mål, eller oplever at løbe ind i de samme mønstre igen og igen. Det kan f.eks. være problematikker med jalousi, vrede, dårligt selvværd, søvnbesvær, overtænkning, handlingslammelse/overspringshandlinger, svært ved at tage beslutninger m.m.

Min behandling fokuserer på, at du:

  • Føler dig mødt og set.
  • Lærer hvilke tanke- og handlemønster, der ikke fungerer for dig.
  • Får indgående kendskab til effektive veldokumenterede metakognitive redskaber, til at kunne træde ud af negative mønstre.
  • Ved slutningen af vores forløb føler dig godt klædt på til at kunne bruge de nye redskaber fremadrettet.

Sissel Swane

Sissel Swane er uddannet international og interkulturel socialrådgiver i 2010 og har siden arbejdet med forskellige former for rådgivning og undervisning. Hun har arbejdet med udsatte og sårbare børn og voksne, med vold, overgreb og svære traumer bl.a. indenfor menneskehandel, krisecenter, Center for Seksuelle Overgreb og inden for migrations- og flygtningeområdet i organisationer som Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp. 

Sissel underviser i metoden Den Motiverende Samtale (MI) og i brug af kodningsredskabet MITI og har undervist i Dansk Flygtningehjælp både nationalt og internationalt i metoden. Udover at undervise i metoden, anvender hun metoden i sit daglige arbejde i kontakten med udsatte borgere og i undervisning i politiet. 

Anne Marie Valentin

Anne Marie Valentins vigtigste mål er at flytte mennesker. Hun har mange års erfaring som HR-manager og karriererådgiver hos Deloitte, Business Danmark, Selvstændiges A-kasse DANA, AS3 og Adecco. Hun er uddannet NLP master, coach, passionscoach, Flow Specialist, filosofisk vejleder og er en entusiastisk foredragsholder. Derudover underviser Anne Marie også i ‘Den motiverende samtale i ledelse’ og har kurser i ‘Psykologisk tryghed’.

ARTIKLER

7. juli 2021

Psykologernes gode råd til at undgå at stresse op til din ferie (og til at holde mentalt fri, når ferien starter)

Hvis du har svært ved at slippe dit arbejde og dine to do’s og bare slappe af, når klokken ringer ferie, så er det heldigvis noget, som du kan blive bedre til med nogle enkle strategier!

23. oktober 2020

Coronakrisen kan gøre os ensomme

Selvom Danmark forsigtigt er ved at åbne, er mange berørte af coronakrisen og har mere eller mindre isoleret sig.

Hvis man er vant til en travl hverdag, kan tiden i relativ isolation være en stor omvæltning. Især når det er uvist, hvor længe det varer.

Du kan læse hele artiklen og de gode råd til at håndtere ensomhed hos ‘Alt om Psykologi’ lige her:

9. august 2021

Har du post ferieblues? Tag overskuddet fra ferien med ind i hverdagen 

Har du ferieblues efter ferien? Så er du blandt de mange, der føler en vis tomhed eller demotivation efter en dejlig ferie.