Kurser


Privat

KURSER

Grunduddannelse i Den Motiverende Samtale
(September 2019)

Arbejder du med mennesker, som du skal motivere til positiv forandring? Så vil jeg gerne invitere dig med på en fire dags grunduddannelse i den evidensbaserede metode Den Motiverende Samtale (Miller & Rollnick). 

På uddannelsen får du grundigt kendskab til teori og forskning bag metoden samtidig med at fokus gennem alle kursusdage er på at koble læringen til din praksis, så du allerede efter første dag på uddannelsen har nye motivationsværktøjer, du straks kan tage i brug.

Metoden er udviklet til gennem samtale at frembringe menneskers indre motivation på en anerkendende og respektfuld måde.ANNDEN_MI

Hvad skyldes manglende motivation?

En grundantagelse i metoden er, at mennesker ikke mangler motivation. Når mennesker kan føle sig umotiverede eller virke umotiverede på os som professionelle, handler det om, at de er ambivalente omkring en mulig forandring. De har altså gode grunde og argumenter, der taler både for og i mod en potentiel forandring. Det er denne ambivalens, der fastholder personen i status quo. Det er derfor heller ikke den professionelles opgave at skabe motivation eller fylde personen med gode grunde og argumenter for, hvorfor og hvordan man kan forandre sig. Motivationen er allerede tilstede i mennesket som en del af ambivalensen. MI er derfor en person-centreret og styrende metode til at udforske og afklare en ambivalens til fordel for positiv forandring.

 

Den Motiverende Samtale
i grupper
(November 2019)

På uddannelsen får du grundigt kendskab til teori og forskning bag metoden samtidig med at fokus gennem alle kursusdage er på at koble læringen til din praksis, så du allerede efter første dag på uddannelsen har nye motivationsværktøjer, du straks kan tage i brug.

Metoden er udviklet til gennem samtale at frembringe menneskers indre motivation på en anerkendende og respektfuld måde.

Helene Foss og Tina Haren, erfarne undervisere og trænere i den evidencebaserede metode Motivational Interviewing (MI), (Miller og Rollnick, på dansk Den Motiverende Samtale) udbyder sammen dette tredageskursus i ’Den Motiverende Samtale i Grupper’. Et kursus der giver dig både teoretisk viden og praktiske værktøjer til at arbejde med grupper. TINA_WEB_GU_BG_120719_d

Interesseret i at vide mere?

Du er velkommen til at kontakte mig og høre nærmere om, hvordan jeg underviser og få et tilbud på oplæg, supervision eller længere uddannelser i metoden. Der er mange måder at lære MI på og implementere MI på i organisationer. Jeg vil gerne hjælpe dig og din organisation med at finde den rette løsning for lige præcis jer.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Tina

tlf.: 20 97 73 29

tina@haren.dk

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller har spørgsmål på: tina@haren.dk eller 20977329.

Adresse

Jeg har kontor centralt i København samt i Tåstrup.

Få viden om

Supervision

Konsultation

Den Motiverende Samtale

Kriminalitetspræventivt arbejde


Facebook